Hotel Revenue Management Consulting

Despre Noi

HRM Consulting, suntem un grup de profesioniști specializați în Dezvoltarea Afacerilor Hoteliere si Marketingului Turistic.
Datorită experienței noastre în importante industrii turistice din Europa, avem capacitatea de a înțelege rapid nevoile clienților noștri și oferim cele mai potrivite soluții pentru unitațile de cazare.
Echipa este reprezentată de Domnul Mihai Astefanoaia, care in urma experienței profesionale internațională și a studiilor din Universitatea Europeană pentru Turism din Roma, decide să investească experiența sa in promovarea și dezvoltarea turismului în România.

Mission

Misiunea noastră este de a optimiza toate departamentele unei unități de cazare, lucrăm in strâns contact cu impresarul și indicăm acestuita metodele și calea pentru creșterea veniturilor și poziționarea pe piața hotelieră.

Oferim consultanță și soluții pentru cei care doresc să înceapă o afacere turistică, dezvoltăm modeluri de afaceri personalizate cu simulări reale de rentabilitate, strategii pentru plasarea pe piața turismului și gestiunarea canalelor online și offline pentru rezervări.

Abilități

Revenue Management
Marketing & Comunication
Web Marketing
Gestionăm canalele de rezervare IDS
Gestionăm suporturile digitale operative
Cunoaștem pieța internațională a turismului